Veiksmīgs uzņēmējs izprot starptautisko biznesa vidi!*

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Globalizācija, IT tehnoloģiju attīstība, pārsteidzošais ātrums, ar kādu informācija nonāk no vienas pasaules valsts uz citu, neizbēgami ietekmē arī uzņēmējdarbības vidi Latvijā. Gluži vienkārši veiksmīga un ilgtspējīga uzņēmējdarbība, kas netiek orientēta arī uz citu valstu tirgu, diez vai būs iespējama.

Dibinot uzņēmumu Latvijā vai jebkurā citā pasaules valstī, ir jāsaprot, kāda ir citu valstu uzņēmējdarbības kultūra, kā veidot sakarus starptautiskā tirgū, kā veidojas starptautiskā komercadarbības vide, kā vadīt starptautiskus projektus un daudzas citas lietas. Apgūstot šīs lietas tikai no savas pieredzes un kļūdām, ceļš līdz veiksmīgam starptautiskam biznesam var izrādīties ilgs un sarežģīts.

Biznesa augstskolas Turība lielākā fakultāte – Uzņēmējdarbības vadības fakultāte – visu līmeņu programmu studentiem sniedz iespēju apgūt zināšanas par starptautiskā biznesa veidošanu jau augstskolā. Studenti apgūst šādus studiju priekšmetus: Starptautiskie revīzijas standarti, Starptautiskā tirdzniecība, Starptautisku projektu vadīšana, Starptautiskā komercdarbības vide.

Uzņēmējdarbības vadības fakultātē

Studenti izmanto iespēju arī iegūt starptautisku pieredzi, paši dodoties uz ārzemēm vai nu studēt strādāt prakses laikā.

starptautiskās sadarbības formas

Dubultā diploma programmā

ERASMUS

Divpusējās apmaiņas programmā

prakses laikā

Uzņēmējdarbības vadības fakultātē

www.turiba.lv

Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu