Meganas Mārklas garderobe nav nemaz tik lēta. Bet kurš par to maksā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rex Features/ Vida Press/ MEGA/ Scanpix

Megana Mārkla savos pirmajos deviņos karaliskajos pasākumos, kurus apmeklēja kopā ar princi Hariju, ir vilkusi apģērbu gandrīz 29 tūkstošu dolāru vērtībā. Viņas Ziemassvētku apģērbs vien maksāja 10 tūkstošus dolāru. Kamēr Megana pagaidām nav karaliskās ģimenes pārstāve, bet tikai prinča saderinātā, kurš maksā par viņas skaistajiem tērpiem? Vai karaliene?

Kā izrādās, Mārkla un Harijs paši maksā par iegādāto apģērbu. Karaliskās ģimenes pārstāvji nepieņem dizaineru drēbes par brīvu.

Pretēji Keitai Midltonei Megana nedrīkst pirkt apģērbu par naudu, kuru princis Čārlzs ir izsniedzis princim Harijam, Viljamam un Keitai no viņa 28 miljonu dolāru ienākumiem. Pagājušajā gadā šie trīs ģimenes pārstāvji no karaliskajiem naudas līdzekļiem saņēma gandrīz 5 miljonu dolāru algu un biroja izmaksām, kā arī publisko pasākumu izdevumiem.

Meganai būs iespēja piekļūt šiem naudas līdzekļiem pēc kāzām ar princi Hariju, bet līdz 19. maijam visi iztērētie līdzekļi nāk no viņas pašas kabatas.

Interesanti, ka apģērbs Mārklai nav obligāti jāpērk pašai. Tāpat kā Keitai Midltonei, arī Meganai ir personīgā asistente, kas palīdz to izdarīt un nepieciešamības gadījumā konsultējas arī ar dizaineriem. Piemēram, Midltones asistente Natālija Ārčere atdod atpakaļ apģērbus, kurus Keita nevelk, bet karaliskā ģimene samaksā par tiem, kurus viņa patur.

Atsaucoties uz portālu «Money», Meganas Mārklas gada alga ar dažiem papildu ienākumiem no filmu lomām ir apmēram 450 tūkstoši ASV dolāru.

Visiem Meganas nēsātajiem apģērbiem gan nav iespējams atrast to ražotāju un cenu, bet, lūk, dažas summas, kuras elle.com izdevās noskaidrot.

• Mārklas pirmais oficiālais pasākums Notingemā: 2212 dolāri.

• Tikšanās Ziemassvētkos ar karalisko ģimeni: 9638 dolāri.

• Mārklas otrais oficiālais pasākums, viesojoties radiostacijā «Reprezent»: 1915 dolāri.

• Mārklas trešais oficiālais pasākums Kārdifas pilī: 3600 dolāri.

• Mārklas ceturtais oficiālais pasākums «Endeavor Fund» balvu pasniegšanā: 2275 dolāri.

• Mārklas piektais oficiālais pasākums, apmeklējot Edinburgu Valentīndienas laikā: 3276 dolāri.

• Mārklas sestais oficiālais pasākums – Karaliskā fonda forums: 1795 dolāri.

• Mārklas septītais oficiālais pasākums – vizīte Birmingemā: 2778 dolāri.

• Sadraudzības dienas pasākums kopā ar karalieni: 1199 dolāri (šī ir tikai mēteļa cena).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu