Kāpēc Princim Džordžam jaunajā skolā nevarēs būt labākais draugs?

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

7. septembrī princis Džordžs uzsāka savas pirmās skolas gaitas Londonas «Thomas's Battersea» skolā. Lai arī jaunā nodarbe četrus gadus vecajam Džordžam ļaus socializēties ar vienaudžiem, izrādās, ka jaunajā skolā viņam nevarēs būt viens labākais draugs.

Žurnāliste Džeina Mūra sarunā ar «Loose Women» atklājusi, ka «Thomas's Battersea» skolā esot stingri noteikumi, kas bērniem neļauj draudzēties ar vienu konkrētu cilvēku. Lai arī tas skan dīvaini, skolas noteikumi paredz, ka bērniem ir jāveicina laipnība. Skolā visapkārt esot uzraksti «esi laipns» - tas esot šīs iestādes moto.

Skolas darbinieki vēlas būt droši, ka neviens no bērniem, kas tajā mācās, nejūtas atstumts. Tas nozīmē, ka tā vietā, lai draudzētos ar kādu vienu konkrētu bērnu, viņiem jādraudzējas ar visiem.

Šie noteikumi jāievēro ne tikai skolā, bet arī ārpus tās. Piemēram, ja kāds no bērniem rīko dzimšanas dienas svinības, bērnus no skolas drīkst aicināt tikai tad, ja tiek uzaicināti pilnīgi visi.

Jau ziņots, ka princis Džordžs kopā ar tēti Viljamu 7. septembrī ieradās mācību iestādē, lai uzsāktu savas pirmās skolas gaitas.

«Thomas's Battersea» ir prestiža skola, kurā tiek apmācīti 560 puiši un meitenes vecumā no četriem līdz 13 gadiem. Mediji ziņo, ka viens mācību gads šajā skolā maksā 20 tūkstošus Lielbritānijas sterliņu mārciņu (apmēram 22 tūkstoši eiro).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu