Astoņīšu māte filmēsies realitātes šovā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No video

Astoņīšu māte Nadja Sulemana parakstījusi 250 000 ASV dolāru (124 000 latu) vērtu līgumu par piedalīšanos kādā televīzijas realitātes šovā kopā ar visiem saviem 14 bērniem.

Kā liecina Losandželosas tiesā iesniegtie dokumenti, bērni naudu saņems par trīs gadu periodu. Televīzijas šovu sāks filmēt 1. septembrī, taču vispirms tiesnesim jāapstiprina noslēgtais līgums. Operatori nesekos Sulemanas un viņas bērnu gaitām 24 stundas diennaktī, bet dokumentēs tikai sevišķus notikumus, piemēram, dzimšanas dienas un citus nozīmīgus brīžus, atklājis astoņīšu mātes advokāts.

Saskaņā ar līgumu Sulemanas bērni pirmajā gadā kopumā saņems 125 000 ASV dolāru (62 000 latu) par 36 filmēšanas dienām, otrajā gadā — 75 000 ASV dolāru (37 200 latu) par 21 filmēšanas dienu un trešajā gadā — 50 000 dolāru (24 800 latu) par 14 filmēšanas dienām. 15% peļņas tiks noguldīti uzkrājumu fondā, kas bērniem būs pieejama tikai pēc 18 gadu sasniegšanas, kā to paredz Kalifornijas štata likums.

Sulemana laida pasaulē astoņīšus — sešus zēnus un divas meitenes — šā gada janvāra beigās. Bērni tika ieņemti ar mākslīgās apaugļošanas metodi. Arī pārējie seši bērni tika ieņemti, izmantojot mākslīgo apaugļošanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu