Bērnu brīvā laika aktivitātes «Krāsainie sapņi»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Radošā apvienība jauniešiem TREPES aicina pieteikt 6 -12 gadus vecus bērnus brīvā laika aktivitātēm vasaras brīvlaikā, kas palīdzēs vecākiem darba laikā vai citā aizņemtā personīgajā laikā nodrošināt bērnu drošību, aktivitāti , interesanti pavadītu brīvo laiku,, portālam «Apollo» pastāstīja Ramona Liepiņa, biedrības «Radošā apvienība jauniešiem «Trepes»» prezidente.

No 8.jūlija līdz 12.jūlijam Kr.Valdemāra ielā 106/108, mājas galā, TREPĒS, gaidām bērnus, kuriem patīk sapņot , kuri sapņo un piepilda savus sapņus, kuri vēlas piepildīt kādu no saviem krāsainajiem sapņiem!

Piedāvājam no pulkst.8 līdz pulkst.18 (atbilstoši vecāku darba grafikam) bērniem drošu un neformālu vidi, trīs reizēju ēdināšanu (otrās brokastis, pusdienas pilsētā, launagu).

Pirms pusdienām darbosimies radošā vidē gan radošajās darbnīcās, gan jaunrades darbā par noteiktu aktuālo tēmu, gan spēlējot sadarbības un galda spēles. Pēcpusdienā, pēc pusdienām pilsētā, atpūtīsimies Rīgas parkos, dosimies ekskursijās pa Rīgu, muzejos un uz kino.

Piedāvājam bērniem sadarbību mazās grupās un draudzīgus neformālās izglītības vadītājus.

Slēdzam ar vecākiem vienošanos par bērna drošību un lūdzam bērnam līdzi apavus telpām, e talonu , dzeramo ūdeni pārbraucieniem, līdzmaksājumu Ls.15 dienā!

Lūdzam interesēties un bērnus pieteikt pa e pastu: nometnes.trepes@inbox.lv /Jums atbildēs aktivitāšu koordinators / vai zvanīt pa tālruņa nummuru 28356548

Nākamās aktivitātes: 22.jūlijs - 26.jūlijs par tēmu «Rīgas dārgumu lāde».

Biedrība «Radošā apvienība jauniešiem TREPES» ir jauniešu un atbalsta personu apvienība, kas rīko sociālās iekļaušanas, brīvā laika aktivitāšu projektus. Vairāk informācijas: http://www.facebook.com/pages/Creative-association-for-youth-TREPES/297514116972347 vai www.draugiem.lv/trepesvairoprieku/

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu