Izsludina konkursu aizrautīgiem dārzniekiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vasara ir laiks, kad dārzs kļūst par vietu, kur pavadām vairāk laika kā iekštelpās. Vai tā ir atpūta dārzā vai dārza darbi - nav svarīgi - dārzs dāvina katram savu prieku. Stādu audzētāju biedrības portāls horti.lv tiem, kuriem dārza kopšana ir kļuvusi nopietnu aizraušanos, piedāvā iespēju pārbaudīt savas praksē pielietotās zināšanas konkursā un iegūt dārza darbiem noderīgas balvas, portālam «Apollo» pastāstīja Dita Kļaviņa-Lauberte.

Lai piedalītos konkursā, nav jābūt profesionālam dārzkopim - to var darīt ikviens, ieejot portāla www.horti.lv/konkurss un atbildot uz konkursa jautājumiem. Tas neprasīs lielas pūles, jo pie jautājumiem jau ir dotas iespējamās atbildes - galvenais atzīmēt pareizo. Ja esat pareizi atbildējis uz visiem jautājumiem, reģistrējaties un piedalieties balvu izlozē.

Konkurss norisināsies visas vasarās garumā. Tas notiks trīs kārtās. Pēc katras kārtas notiks izloze, un kāds no tiem, kas būs pareizi atbildējis uz visiem trīs konkursa kārtas jautājumiem, saņems balvu - dārza kopšanas piederumus no Gardenas, bet vasaras otrajā pusē starp visu trīs kārtu pareizo atbilžu zinātājiem tiks izlozēta galvenā balva - dzīvžoga trimmeris.

Kā zināms, dzīvžogam piemīt neganta īpašība - turpināt augt, arī tad, kad tas jau ir ticis vienreiz apgriezts. Un tā tas turpinās gadu no gada, kamēr vien ir dzīvžogs. Tāpēc konkursa veidotāji aicina visus, kuru dārzā ir dzīvžogs, atvēlēt kādā lietainākā vasaras vakarā 10 minūtes konkursa jautājumiem, piedalīties balvu izlozē, un iespējams turpmāk dzīvžoga kopšana jums būs patīkama izklaide, bet jūsu dzīvžogs kļūs par kaimiņu apbrīnas objektu.

No savas puses dārzkopības portāls cer, ka ikvienam piedalīšanās konkursā būs ne tikai interesants zināšanu pārbaudes veids vakaros, kad laika apstākļi nav piemēroti, lai rosītos dārzā, bet arī palīdzēs uzzināt ko jaunu un dos ierosmi jauniem pārveidojumiem dārzā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu