Fotoreportāža: «BTA Sieviešu dienas rallijs 2014». Dāmas, turieties! (67)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Šodien (8.03.) jau sesto gadu pēc kārtas norisināsies «BTA Sieviešu dienas rallijs». Šogad vienuviet pulcējās rekordliels ekipāžu skaits – 550 ekipāžas, 1500 dāmu. Visapkārt smaržo ziedi, skan komplimenti, jūtama lieliska gaisotne un īpaša atmosfēra. Apkārt virmo svētku sajūta, ko rada pašas krāšņās rallija dalībnieces, rūpējoties par vienotu komandas vizuālo tēlu un sava auto noformējumu.

Sievietes šogad īpaši pacentušās sava atšķirīgā tēla veidošanā - rallija dalībnieču vidū manītas Smurfu meitenes, mazās raganiņas, puķu fejas, Miniomu sieviešu kārtas pārstāves, sportistes, lemuru dāmas u.c.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
Dažu dalībnieču izskats pat lika mazliet apmulst - jo viņas bija pārģērbušās par vīriešiem,

kuri šoreiz piedalīties nedrīkst.

Arī mašīnu dekorējums šogad ir ļoti košs un oriģināls. «Meitenes ar putniem»; «Kūkas končas», «Bimbuļi rimbuļi», «Divas dzērves», «Labie koki» u.c. asprātīgi uzraksti rotā dalībnieču automašīnas.

Reģistrēšanās, tehniskā apskate, starts un finišs, kā ierasts, modes un izklaides centrā «Rīga Plaza».

Šoreiz dāmām būs iespēja iepazīt tuvāk Rīgas apkārtni un vairākas tās piepilsētas.

Noteikti būs jāizmanto sievišķā intuīcija kontrolpunktu meklējumos, liekot lietā atjautību un izdomu, jo būs jauns trases uzbūves koncepts, kas uzlabos laika kontroles sistēmu, lai jūs būtu drošas par savu rezultātu un nerastos šaubas.

Pēc agrās rīta sapulces visas devās uz starta līniju, lai ļautos aizraujošajam «BTA Sieviešu dienas rallijam»!

Rallijs notiek jau sesto gadu pēc kārtas.

Ņemot vērā skaudro statistiku par ceļu satiksmes negadījumu skaitu uz Latvijas ceļiem, lai veicinātu ceļu satiksmes negadījumu skaita samazināšanu, šogad "BTA Sieviešu dienas rallijs" pievērsīs uzmanību autovadītāju drošas un atbildīgas braukšanas prasmēm.

Pirmās ekipāžas finišu modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" sasniegušas ap plkst.15. Plkst.18 modes un izklaides centra "Rīga Plaza" 2.stāvā, ēdināšanas zonā, notiks dalībnieču ballīte, konkursi un priekšnesumi, bet plkst.20 sāksies "BTA Sieviešu dienas rallija 2014" dalībnieču apbalvošana vairākās nominācijās.

Komentāri (67)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu