Jo lielākas krūtis, jo gudrāka? (59)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no pēdējiem amerikāņu zinātnieku pētījumiem varētu atspēkot dažus vīriešu prātos iesakņojušos uzskatus par sievietēm. Izrādās, ka sievietes, kurām ir lielas krūtis, ir gudrākas par tām, kurām krūtis nav tik lielas.

Amerikāņu socioloģe Ivona Rosdeila, salīdzinājusi 1200 savu tautiešu krūšu izmērus un datus par viņu intelekta līmeni, secināja, ka sievietes ar lielām krūtīm ir gudrākas. „Man ir nepatīkami to atzīt, taču mēs esam atklājuši, ka lielo krūšu īpašniecēm intelekta koeficients ir pat par 10 punktiem augstāks, sacīja Rosdeilas kundze, kura pati valkā tikai A izmēra krūšturi, raksta Bild.

Sievietes, kuras piedalījās pētījumā, pēc viņu krūšturu izmēriem tika sadalītas piecās grupās: ļoti mazs, mazs, vidējs, liels un ļoti liels. Pēc tam viņām bija jāaizpilda standarta IQ tests. Pārsteidzoši, bet sievietes ar lielām krūtīm vidēji ieguva par desmit punktiem vairāk nekā sievietes no „mazās” un „ļoti mazās” kategorijas. Pat vidēja lieluma krūšu īpašnieču rezultāti bija par 3-4 punktiem augstāki nekā kolēģēm ar mazām krūtīm.

Eksperti nespēj izskaidrot, kādēļ sievietēm, kurām ir lielas krūtis, intelekta koeficients izrādījās augstāks. Daži vīrieši taču lielo krūšu īpašnieces drīzāk uztver kā vientieses, kuras ir piemērotas tikai un vienīgi izklaidei.

Tas, ka lielo krūšu īpašnieču intelekts bieži vien tiek slēpts no apkārtējiem, neapšaubāmi ir uz vīriešu sirdsapziņas: tā vietā, lai klausītos viņu viedajos vārdos, viņi tikai lūkojas uz šo dabiski izvirzīto ķermeņa daļu. Vismaz tā uzskata Reosdeilas kundze: „Pat ja sieviete vīrietim izskaidro Einšteina relativitātes teoriju, tad viņš vienalga nespēs atcerēties neko no viņas teiktā, ja viņa skatiens būs piekalts sarunu biedrenes dekoltē. Vīrieša prātā sieviete būs seksuāla, taču ne gudra.”

Komentāri (59)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu