Meitenītei dots vārds, iedvesmojoties no Facebook pogas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kāds izraēliešu pāris, iedvesmojoties no sociālā tīkla "Facebook" izvēlnes, kas dod iespēju pozitīvi novērtēt tīklā publicētos materiālus, devis savai jaundzimušajai meitai vārdu "Like".

"Tas ir īss un mīļš [vārds]. Man un manam vīram šķiet ļoti svarīgi, ka vārdi, ko mēs dodam saviem bērniem, ir unikāli, radoši un pilnīgi jauni," ziņu aģentūrai "Reuters" pavēstīja meitenītes māte Vardita Adlere.

Sešas dienas vecajai Likei ir divas vecākas māsas - desmit gadus vecā Dvaša (tulkojumā no ivrita "medus") un piecgadīgā Pai ("pie", kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē "pīrāgs").

"Es nebažījos, ka citi bērni Liki ķircinās. Dvaša un Pai, šķiet, neiebilst pret saviem īpašajiem vārdiem, un neviens viņas neķircina," sacīja Adlere.

Meitenes savdabīgais vārds ir piesaistījis plašu Izraēlas mediju uzmanību, un Like jau ir saņēmusi simtiem komentāru savā "Facebook" lapā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu