«Apple», «PayPal» un «Google» Krimā pārtrauc klientu apkalpošanu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV uzņēmumi «Apple», «PayPal» un «Google» pārtraukuši apkalpot Krimā dzīvojošos klientus, šādu lēmumu skaidrojot ar Savienoto Valstu un Eiropas Savienības (ES) ieviestajām sankcijām.

ASV interneta gigants «Google» vēsta, ka Krimas iedzīvotājiem ierobežojis piekļuvi reklāmas servisam «AdSense», ņemot vērā attiecībā uz Krimu noteiktās Savienoto Valstu un ES sankcijas.

Kompānijas informācijas avots gan norāda, ka «Google» bezmaksas mākoņdatošanas pakalpojumi Krimā joprojām turpina darbību.

Ar servisa «AdSense» palīdzību lietotāji var savā interneta vietnē izvietot reklāmu, kā arī nodrošināt tās apmeklētājiem izmantot «Google» meklēšanu, tādējādi pelnot naudu.

Serviss pārskaita nopelnīto naudu klientiem reizi mēnesī, kad tiek sasniegti vismaz 100 dolāri, taču šobrīd klienti šiem līdzekļiem piekļūt nespēj.

Jau iepriekš kļuva zināms, ka informācijas tehnoloģiju gigants «Apple» aizliedzis Krimā pārdot savus produktus.

Tāpat par savu lēmumu pārtraukt Krimā apkalpot klientus iepriekš paziņoja interneta maksājumu pakalpojumu uzņēmums «PayPal».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu