«Microsoft» laiž klajā «Office 2016»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

No šodienas visā pasaulē kļuvis pieejams tehnoloģiju giganta «Microsoft» jaunākais biroja produktivitātes programmatūras laidiens «Office 2016», kurā iekļautas lietotņu «Word», «PowerPoint», «Excel», «Outlook», «OneNote», «Project», «Visio» un «Access» jaunās versijas, informēja «Microsoft Latvia» pārstāvji.

Kā vēsta uzņēmuma pārstāvji, «Office 2016» darbojas operētājsistēmā «Windows 7» vai jaunākā versijā un ir pieejama 40 valodās, tostarp latviešu.

Sākot ar šodienu, «Office 365» abonenti varēs lejupielādēt jauno «Office 2016» bez papildu maksas. Automātisks atjauninājums individuālajiem lietotājiem un mazā biznesa abonentiem būs pieejams nākamā mēneša laikā, bet lielajiem uzņēmumiem un organizācijām - nākamā gada sākumā.

«Office 2016» no šodienas ir iegādājams arī atsevišķi kā programmatūra «Windows» un «Mac» datoriem.

«Microsoft» pārstāvniecība Latvijā ir dibināta 1999.gadā. «Microsoft Latvia» profesionāļi jau vairāk nekā desmit gadu garumā nodrošina partneru atbalstu, servisu un risinājumu izstrādi, kā arī mārketinga kampaņas. Uzņēmums 15 gadu laikā dažādu sabiedrības labuma projektu īstenošanā investējis, ziedojis naudu un programmatūru vairāku desmitu miljonu ASV dolāru apjomā.

«Microsoft» ir viena no pasaulē lielākajām IT kompānijām, kas šā biznesa gada trešajā ceturksnī, kurš noslēdzās martā, strādāja ar 4,99 miljardu dolāru (4,6 miljardu eiro) tīro peļņu, bet apgrozīja 21,7 miljardus dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu