Parādās pirmās baumas par iPhone 8

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Apple jau septembrī varētu prezentēt vairākas jaunas viedierīces. Protams, ja vien tehnoloģiju gigants turpinās ievērot tradīcijas.

Varbūtība, ka šogad nekas nemainīsies, ir visai liela, tādēļ tīmeklī jau virmo baumas par septembrim sagatavotajiem jaunumiem. Viens no tiem ir iPhone nākamā versija - iPhone 7 un 7 Plus. Neapšaubāmi pasaulē būs miljoniem jaunā gadžeta kārotāju, taču pastāv uzskats, ka neko diži revolucionāru telefons nepiedāvās. Krietni lielākus jaunievedumus iPhone pasaulē Apple taupot 2017.gadam, kad apritēs 10 gadi kopš oriģinālā Apple viedtālruņa iznākšanas.

Saistībā ar iPhone 7 un 7 Plus svarīgākie jaunumi esot saistīti ar izturību. Proti, Apple esot paaugstinājuši ūdensizturību līdz IP68 standartam un tas nozīmē, ka telefonu varēs pusstundu turēt ūdenī. Hermētiskumu cita starpā palīdzēs uzlabot atteikšanās no klasiskās 3,5 milimetru austiņu ligzdas. Tas gan nenozīmē, ka melomāniem tiks liegta iespēja baudīt savus iecienītos skaņdarbus, jo iPhone 7 komplektā nāks līdzi ar Lightning ligzdu saderīgas austiņas. Vienlaikus ar iPhone 7 šā gada septembrī dienas gaismu varētu ieraudzīt arī jauns Apple Watch viedpulkstenis.

iPhone 8 jau būs krietni vien revolucionārāks viedtālrunis. Ja var ticēt runām, tad līdz ar šo telefonu ievērojami mainīsies iPhone korpusa dizains, atkal tiks izmantots ļoti daudz stikla, turklāt tas būs arī izliekts. Tādējādi pastāv iespēja, ka iPhone 8 zināmā mērā līdzināsies Samsung Galaxy Edge sērijas viedierīcēm. Tā kā uzbūve kļūs sarežģītāka, pastāv iespēja piedzīvot arī iPhone 8 cenu kāpumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu