Dānijā pokemonu «mednieks» iet bojā satiksmes negadījumā

Apollo TV
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CHRIS HELGREN / REUTERS

Kāds 21 gadu vecs vīrietis ceturtdien tika atrasts miris ceļu satiksmes negadījumā netālu no Orhūsas, ziņo tīmekļa medijs «The Local».

Vīrietis vadījis mazu piegādes busiņu, un negadījuma vietā ticis atrasts ar ieslēgtu populāro «Pokémon Go» aplikāciju.

«Kad mēs ieradāmies negadījuma vietā, mēs atradām atbloķētu tālruni ar darbojošos «Pokémon Go» aplikāciju. Tomēr mēs nevaram būt pilnīgi droši, ka viņš negadījuma brīdī spēlēja spēli,» TV2 pastāstījis policijas pārstāvis. Viņš gan uzsver, ka ir pamats ticēt, ka tas bijis tieši tā. «Parasti telefons nobloķējas pats, ja tu to neizmanto, bet mēs atradām viņa telefonu atbloķētu ar darbojošos aplikāciju,» viņš piebilda.

Policijai par negadījumu tika paziņots 5.14 no rīta, un viņi ieradās notikuma vietā pēc 10 minūtēm. Policija lēš, ka negadījums varētu būt noticis apmēram stundu pirms viņu ierašanās.

Spēles popularitāte Dānijas policijai likusi izstrādāt vadlīnijas tās spēlētājiem, lai tie rūpīgi izsvērtu, kā viņu rīcība ietekmē citus, neielauztos privātīpašumā un neizraisītu satiksmes negadījumus.

Arī Dānijas Tehniskajai universitātei nācās publicēt brīdinājumu «Pokémon Go» spēlētājiem, kuri mēģināja ielauzties būvlaukumā augstskolas teritorijā.

Savukārt pagājušonedēļ kāds dāņu pokemonu ķērājs Odenses pilsētā kanalizācijas caurulē atrada līķi. Dānijas policija vēlāk identificēja līķa personību – tas bija 41 gadu vecs vīrietis, kas bijis meklēšanā kopš pagājušā gada maija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu