TVNET lasītājs nofotografējis dīvainas parādības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

TVNET lasītājam Vilnim fotokameras priekšā nejauši gadījušies dīvaini veidojumi debesīs, kuriem precīza izskaidrojuma nav. Taču pēc Viļņa teiktā, par šiem veidojumiem globālajā tīmeklī tiek runāts diezgan plaši un daudz, turklāt visos planētas nostūros.

Vilnis TVNET raksta, ka svētdienas vakarā, kad jau sācis krēslot, Kokneses pilsdrupās bildējis dabu. Kad pārbraucis mājās un ielādējis bildes datorā, pamanījis kaut ko ļoti jocīgu.

«Internetā lasīju, ka esmu noķēris šos jocīgos lidojošos objektus, kurus sauc par rods vai flyingfish,» raksta Vilnis. «Internetā var atrast ļoti daudz informācijas par viņiem; ir pat dokumentālās filmas. Es gribu padalīties ar šo ar citiem un paklausīties citu versijas, ko tieši esmu noķēris bildēs, jo tur nebija ne putnu, kas lidoja, ne kukaiņu,» raksta Vilnis un piezīmē, ka foto tapuši ap astoņiem vakarā un viņa kamerai nav nedz tehnisku defektu, nedz arī objektīva lēcas bijušas netīras.

Foto: TVNET lasītājs
Foto: TVNET lasītājs
Foto: TVNET lasītājs
Foto: TVNET lasītājs

Jāteic, ka teorijas par šo veidojumu izcelsmi ir dažādas. Vieni uzskata, ka darīšana ir ar ārpusszemes radījumiem, citi - ka tie ir ļoti ātri, ar aci nesaskatāmi līdz šim nepazīstamas dzīvnieku vai kukaiņu sugas indivīdi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu