Izraudzīsies Rīgas Ziemassvētku egles

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pirmdien, 24.novembrī, Tīreļu mežniecībā tiks izraudzītas Rīgas Ziemassvētku egles, informēja Rīgas domē.

Mežā tiks izvēlētas divas Ziemassvētku egles, no kurām viena atradīsies Doma laukumā, bet otra - 11.novembra krastmalā pie Akmens tilta.

Krāšņākās egles izraudzīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) un viņa vietnieks Andris Ameriks (GKR) kopā ar SIA «Rīgas meži» pārstāvjiem un žurnālistiem.

Tradīcija, ka Rīgas Ziemassvētku egles izraugās pilsētas vadītāji kopā ar žurnālistiem, aizsākās 2001.gadā - ņemot vērā, ka žurnālisti ierasti kritizējuši svētku egļu šķībumu, viņi iesaistīti egļu izraudzīšanās procesā.

Uz pasākumu parasti tiek aicināti viesi. Šogad pasākumā piedalīsies stepa deju grupa «Soul Tap» un Latvijā pazīstamais vokālo perkusiju meistars Guncha Beatbox. Iepriekšējos gados pasākumā piedalījušās folkloras kopas, jauniešu koris «Kamēr…», Latvijas hokeja fanu organizācija, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāvji un citi.

Pasākumā aicināti piedalīties mediju pārstāvji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu