Vācijā pieķer vīrieti ar Latvijas šofera apliecību uz Putina vārda (20)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.polizei.bayern.de

Vācijas varas iestādes kādam 27 gadus vecam vīrietim konfiscējušas Latvijas autovadītāja apliecību, kura izdota uz Krievijas prezidenta Vladimira Putina vārda, raksta welt.de.

Vadītāja apliecība izskatās kā īsta, un tajā ir arī Putina fotogrāfija.

Viltoto apliecību policisti atrada 6.aprīlī, veicot dokumentu pārbaudi Zalcburgas - Minhenes vilcienā. Lai gan robežkontroles starp Austriju un Vāciju nav, ik pa laikam notiek rutīnas pārbaudes, izlases kārtībā pārbaudot robežas šķērsotājus.

Jaunietis ir Vācijas pilsonis ar etniskajām saknēm Krievijā. Apliecību viņš esot iegādājies krāmu tirgū Krievijā.

Policija jaunietim ceļu lāva turpināt, taču apliecību konfiscēja.

Vācijas varas iestādes skaidro, ka pret jaunieti tomēr netikšot celta apsūdzība par viltotu dokumentu izmantošanu, jo viņam tāda nodoma nebija. Tiesības esot konfiscētas, jo pārāk atgādina īstas un varētu izraisīt neskaidrības nākotnē.

Jāpiebilst, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins pagājušajā nedēļas nogalē patiešām atradās Vācijā, kur viņam bija tikšanās ar kancleri Angelu Merkeli un citām augstām amatpersonām.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu