Nosaukts pirmais Barselonas terorakta upuris - divu mazu bērnu tēvs (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmais Barselonas terorakta upuris, kura vārds nosaukts publiski, ir divu mazu bērnu tēvs Bruno Gulota, raksta britu laikraksts «The Daily Telegraph». 35 gadus veco itāli notrieca, kad viņš pa Ramblas ielu pastaigājās ar sievu un abiem bērniem - piecus gadus veco dēlu un tikai septiņus mēnešus veco meitiņu.

Uzbrukuma brīdī Gulota gāja pa tūristu pārpildīto ielu, pie rokas turot piecus gadus veco dēlēnu. Viņam aiz muguras sekoja sieva Martina ar septiņus mēnešus veco zīdaini, Gulotas darbabiedri pastāstīja laikrakstam «La Repubblica».

Martina sagrāba piecus gadus veco Alesandro un ar abiem bērniem aizbēga drošībā. Gulota nomira notikuma vietā.

Gulota strādāja datortehnikas veikalā Lenjano, Itālijas ziemeļos.

«Viņš «Facebook» stāstīja par savu ceļojumu, un izskatījās, ka viss notiek kā jau parastā atvaļinājumā,» Gulotas darbavietas mājaslapā raksta kolēģis. «Fotogrāfija no Kannām, vēl viena no Ramblas Barselonā. Un tad tas, ko neviens negaidīja: miris jauns vīrietis, tēvs un partneris viņa bērnu mātei.»

Kolēģis izteica līdzjūtību Gulotas bērniem - piecus gadus vecajam dēlam, kurš «gatavojas sākumskolai ar apziņu, ka viņa dzīve un ģimene vairs nekad nebūs tāda kā agrāk», un meitai, kura «nekad nepazīs savu tēti».

Spānijas brīvprātīgie glābēji paziņojuši, ka teroraktā cietušo vidū esot Spānijas, Francijas, Vācijas, Nīderlandes, Argentīnas, Venecuēlas, Beļģijas, Austrālijas, Ungārijas, Peru, Rumānijas, Īrijas, Grieķijas, Kubas, Maķedonijas, Ķīnas, Itālijas un Alžīrijas pilsoņi. Katalonijas valdība norāda, ka cietuši vismaz 24 valstu piederīgie.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu