Tukumā noslepkavo karatē pasniedzēju (488)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tukuma iedzīvotāji ir šokā. Vietējā izklaides klubā viens jaunietis nogalinājis otru, taču vainīgais pēc apcietināšanas atbrīvots un izskatās, ka notikušo nemaz nenožēlo.

Dzīvespriecīgs, labi sapratās ar bērniem. Artūram Rancānam bija tikai 24 gadi, bet viņa vārds bija izskanējis visas Eiropas karatē čempionātos.

Jaunais vīrietis savās zināšanās Austrumu cīņās dalījās ar vietējiem bērniem. Viņu mīlēja un cienīja.

Liktenīgajā piektdienā dēls apciemojis savus vecākus un palīdzējis dārza darbos. Traģēdija notika naktī no piektdienas uz sestdienu. Artūrs atnācis mājās un aicinājis aiziet atpūsties, stāsta Rita. Jaunā sieviete kopā ar Artūru vienu ceļu gāja piecus gadus.

Artūrs devās uz vienīgo izklaides vietu pilsētā. Uz klubu atnācis pēc vieniem naktī. Aculiecinieki stāsta, ka ar savu bendi Artūrs sarunājies mierīgi. 18 gadus vecais sarunu biedrs pēkšņi sitis.

Izdarījis savu melno darbu, 18 gadus vecais puisis no pagraba aizgāja, atstājot karatē skolotāju asins peļķē. Tā kā puisis nav kustējies, apmeklētāji izsaukuši ātro palīdzību.

Sitēju aizturēja policisti, bet jau pēc divām dienām palaida mājās.

Vietējie stāsta, ka pie "Alus pagraba" kautiņi nav nekāds jaunums.

Rīt turpināsim pētīt šīs traģēdijas apstākļus un to, kāpēc 18 gadus vecs jaunietis bija tik agresīvs, ka spējis sist līdz nāvei. Neatbildētu jautājumu ir ļoti daudz, tikai žēl, ka par negācijām Tukumā iedzīvotāji runā tikai tad, kad kāds jau ir samaksājis ar savu dzīvību.

Komentāri (488)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu