Saistībā ar baumām par izgriezto nieri varētu vērsties policijā (39)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai arī leģenda par vīrieti, kurš Rīgas klubā "Essential" esot sazāļots un kuram pēc tam esot izgriezta niere, būtiski kaitē izklaides vietas reputācijai, kluba izpilddirektors Mārtiņš Adukonis policijā ar iesniegumu par apmelošanu vēl nav vērsies, taču, baumām nenorimstot un pieņemoties spēkā, to varētu darīt.

Audukonis pastāstīja, ka bija plānojis vērsties policijā saistībā ar pēdējā laikā izskanējušajām baumām. "Biju plānojis uz policiju doties nedēļas sākumā, bet tajā brīdī atrados ārpus Latvijas, tāpēc to neizdarīju," sacīja kluba izpilddirektors.

Tā kā baumas pamazām pieklust gan sabiedrībā, gan interneta portālos, "Essential" izpilddirektors pieļauj iespēju, ka policijā vērsties nebūs vajadzības. Turklāt kluba pārstāvim ir bažas, ka baumu izplatītājus diez vai būs iespējams noskaidrot.

Ja baumas arī tuvākajās dienās turpinās pieņemties spēkā, Adukonis tomēr pieļauj iespēju iesniegumu uzrakstīt.

Jau ziņots, ka interneta vidē cirkulē satraucoša ziņa par kādu vīrieti, kuram Rīgā it kā izgriezta un nozagta niere, taču galvaspilsētas policijā neviens šāds cietušais nav vērsies, turklāt mediķi šādus apgalvojumus dēvē par neiespējamu stulbumu.

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu