Aculiecinieks: Slepkava nemēģināja bēgt no kinoteātra

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV sižets

Kinofilmas "Melnais gulbis" apmeklējums pagājušajā sestdienā kinoteātrī "Forum Cinemas" izvērtās par īstu melno dienu Andrejam un viņa draudzenei Gintai, jo viņi kļuva par lieciniekiem brutālam noziegumam, kas sākumā šķita vien joks, tā pirmdien vēstīja LTV "Panorāma".

Liktenīgā kinoseansa apmeklētājs un slepkavības aculiecinieks Andrejs Kozlovs "Panorāmai" stāstīja: "Atskanēja šāvieni, un lielākā daļa, tajā skaitā arī es, padomāja, ka varbūt bērni spridzekļus līdzi paņēmuši, ziniet kā. Pēc tam mēs izdzirdējām, ka kādam ir slikti, varbūt kādam vecākam cilvēkam no tās skaņas ir palicis sliktāk."

Pēc atskanējušajiem šāvieniem kāda skatītāja virzienā kinoseansa skatītāji, kas to bija pamanījuši, aizturējuši šāvēju Nikolaju Zikovu, kuru šo pirmdien tiesa apcietināja. Par izbrīnu daudziem, Zikovs nemaz neesot mēģinājis bēgt. "Īstenībā neizrādīja nekādu dižo pretošanos, viņš varēja pēc tā laika sprīža pamest kinoteātri divas trīs reizes, jo durvis jau bija atvērtas vaļā un mierīgi varēja doties ārā, un būtībā neviens viņu arī nepamanītu, - tas izbrīnīja diezgan daudzus," piebilda Andrejs.

Sašautajam vīrietim Aigaram Eglem bijis ļoti spēcīgs pulss un iekšēja asiņošana, kad Andrejs viņam esot piegājis klāt. "Viņš parādīja dzīvības formas, bet pēc acīm jau varēja saprast, ka viņš nav pie maņas," atceras Andrejs, stāstot par traģēdiju kinoteātrī.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu