Ivana kapos atrasts nogalinātas sievietes līķis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā Rīgā, Maskavas ielas apkārtnē notikusi nežēlīga sievietes slepkavība. Slepkava vēlāk līķi esot sacirtis gabalos, ielicis maisā un aiznesis paslēpt Ivana kapos, pirmdien informēja LNT raidījums „Degpunktā”.

Nogalinātās sievietes mirstīgās atliekas esot atraduši Ivana kapu apmeklētāji. Iespējams, noslepkavotā sieviete bijusi grūtniece, ziņoja „Degpunktā”, atsaucoties uz cilvēku teikto, taču policijā to raidījumam nedz apstiprināja, nedz noliedza.

Policijā pavēstīts, ka par notikušo sievietes slepkavību komentārus sniegs rītdien, 13.decembrī.

Tikmēr „Degpunktā” rīcībā esošā informācija liecinot, ka aizdomās par šā nozieguma izdarīšanu, iespējams, jau esot aizturēts kāds vīrietis. Viņš esot strādājis Ivana kapos. Vīrieša paziņas gan neticot, ka viņš būtu varējis izdarīt tik zvērīgu noziegumu.

Cilvēki, kuriem ik dienas iznāk uzturēties Ivana kapu tuvumā, „Degpunktam” atzinuši, ka viņus nepārsteidzot notikusī slepkavība. Šis neesot pirmais gadījums, kad kapos kāds centies noslēpt nozieguma pēdas.

Ivana kapos iepriekš esot tikušas pamestas izvarotas un piekautas sievietes, arī līķi tur tiekot regulāri atrasti. Kapu teritoriju kā savu pulcēšanās vietu bieži vien izmantojot narkomāni. Cilvēki raidījumam teikuši, ka, viņuprāt, policisti par maz patrulējot šajā teritorijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu