Latgalītē nonācis nozagts «Baltic Bike» velosipēds (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajās brīvdienās kāds Velokurjera darbinieks krāmu tirgū «Latgalīte» pamanīja velosipēdu, kas bija ļoti līdzīgs BalticBike nomas velosipēdam. Izmantojot veloreģistru, uzreiz tika noskaidrots, ka velosipēds ir izsludināts kā pazudis.

Pagājušajā sestdienā viens no uzņēmuma «Velokurjers» darbiniekiem, ejot cauri krāmu tirgum «Latgalīte» pamanīja velosipēdu, kas bija ļoti līdzīgs BalticBike nomas velosipēdam. Kurjers, izmantojot savu mobilo tālruni, velosipēdu neuzkrītoši nofotografēja un sazinājās ar kolēģi, lai apspriestu tālāku rīcības plānu.

Brīdi vēlāk kurjers piezvanīja Valsts policijai un kopā ar policijas darbiniekiem devās pie tirgotāja, kurš pārdeva jau minēto velosipēdu. Viņu ierašanās brīdī velosipēds jau bija ienests tirgotāja būdā, taču pēc fotoattēla parādīšanas tirgotājs atzina, ka viņam šāds velosipēds ir un parādīja to likuma sargiem. Kad tirgotājs lūdza kurjeru uzrādīt velosipēda izcelsmes dokumentus, kurjers teica, ka velosipēds ir reģistrēts CSDD brīvprātīgajā reģistrā un brīdi vēlāk, izmantojot internetu telefonā, noskaidroja, ka velosipēds ir pazudis 13. jūnijā.

Tirgotājs un velosipēds tika nogādāti policijas iecirknī. Šobrīd policija skaidro precīzus notikušā apstākļus un to, kā velosipēds nonāca pie tirgotāja, lai varētu noskaidrot iespējamos zagļus. Policija izsaka pateicību kurjeram, kura vērība palīdzēja atrast velosipēdu.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu