Suns līdz nāvei saplosa astoņus mēnešus vecu bērnu (14)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā sestdienā Rīgā noticis kārtējais traģiskais negadījums - suns līdz nāvei saplosījis astoņus mēnešus vecu bērnu. Par viņa dzīvību cīnījās labākie bērnu neiroķirurgi, taču bērniņa dzīvību neizdevās glābt, apstiprināja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Romēna Namniece.

Papildināts viss teksts

Cietušais bērns slimnīcā nonācis sestdien, 29.septembrī. Pēc pagaidām neoficiālas informācijas, bērnu sakodis paša mājas suns, kas bijis vidēja lieluma šķirnes.

Namniece pastāstīja, ka bērniņam bija skartas dzīvībai bīstamas vietas - lielie asinsvadi un artērijas, un mediķu pūles glābt bērna dzīvību beigušās neveiksmīgi.

Boksera šķirnes suns uzklupis meitenītei

Kā informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, sestdien Teikas iecirkņa apkalpojamā teritorijā noticis negadījums, kad boksera šķirnes suns uzklupis astoņus mēnešus vecai meitenītei.

Pēc pašreizējās informācijas, suns uzbrucis bērnam, kad meitenīte bija pierāpojusi pie mājdzīvnieka brīdī, kad tas ēdis.

Dzīvnieks šajā ģimenē, kas esot labvēlīga, dzīvojis jau ilgāku laiku un līdz šim nekādu agresiju nav izrādījis.

Lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus, policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas - par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu