Grūtupa dzīvesvietā atrasta pirmsnāves vēstule

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar Rīgā, Vaļņu ielā savā dzīvesvietā atrasts advokāta Andra Grūtupa līķis. Šobrīd galvenā policijas versija ir, ka advokāts izdarījis pašnāvību, tomēr precīzi apstākļi tiks noskaidroti izmeklēšanā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks Toms Sadovskis TVNET pavēstīja, ka izsaukumu uz Vaļņu ielu 11 policisti saņēma vakar pulksten 23.36.

Ierodoties notikuma vietā policisti atrada 64 gadus vecā Andra Grūtupa līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm – šautu brūci krūšu kurvī.

Līdzās nelaiķim atradās arī šaujamierocis – pistole, kas piederējusi pašam Grūtupam.

Galvenā versija - pašnāvība

Par notikušo ir uzsākts Kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas, lai noskaidrotu precīzus nāves iestāšanās apstākļus, tāpat arī tiks veikta ekspertīze nāves cēloņa noskaidrošanai.

Šobrīd galvenā policijas izvirzītā versija ir, ka A.Grūtups ir izdarījis pašnāvību, to arī apliecina dzīvoklī atrastā pirmsnāves vēstule, kuru likuma sargi atraduši, veicot notikuma vietas apskati.

Vēstules saturu policija neatklāj.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu