Liepājas policijas īslaicīgās aizturēšanas kamerā miris vīrietis (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājas Pašvaldības policijas īslaicīgās aizturēšanas telpās miris vīrietis, kurš bijis stiprā alkohola reibumā, informēja Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Piektdien, 12.septembrī, ap plkst.19.50 Pašvaldības policijā saņemta informācija par to, ka Tirgus ielā guļot persona reibuma stāvoklī. Aptuveni 50 gadus vecais vīrietis, kurš bijis bez redzamiem miesas bojājumiem, nogādāts Pašvaldības policijas telpās. Viņš bijis tik stiprā alkohola reibumā, ka nespēja nosaukt savus personas datus. Pēc feldšera veiktās apskates vīrietis ievietots īslaicīgās aizturēšanas kamerā un noguldīts uz vēdera, lai nepieļautu elpvadu nosprostošanos, un regulāri novērots.

Veicot kārtējo apskati, ap plkst.0.27 konstatēts, ka aizturētais vīrietis vairs neelpo. Nekavējoties izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, kura plkst.0.42 konstatējusi vīrieša nāvi.

Par notikušo faktu informēta Valsts policija. Pēc Valsts policijas veiktās apskates un apstākļu noskaidrošanas vīrieša līķis nogādāts morgā. Par minēto gadījumu Pašvaldības policijā sākta dienesta pārbaude.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu