No vardarbības cietušais bērns turpina atveseļoties jaundzimušo nodaļā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No vardarbības cietušais divus mēnešus vecais bērns, kuru no Jēkabpils pārveda ārstēties uz Rīgu, turpina atveseļoties jaundzimušo nodaļā, informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Romēna Namniece.

Viņa pastāstīja, ka mazulim veikta arī galvas operācija.

«Pēc veiktajiem izmeklējumiem bērnam tika konstatēta arī galvas trauma, un mazulim bija nepieciešams veikt operāciju. Šobrīd pēc pārciestās operācijas bērna veselības stāvoklis ir stabils, un viņš no intensīvās terapijas nodaļas ir pārvests uz jaundzimušo nodaļu, kurā turpina atveseļoties,» informēja bērnu slimnīcas pārstāve.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Jēkabpils slimnīcā nonāca divus mēnešus vecs bērns ar smagām traumām, policija aizturēja bērna vecākus aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu.

Aizturētie ir 1990.gadā dzimusi sieviete un 1985.gadā dzimis vīrietis, kuri ievietoti īslaicīgās aizturēšanas vietā. Policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 174.panta 2.daļas - par cietsirdību un vardarbību pret mazgadīgo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu