Rīgā aizturēts narkotiku tirgonis

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā Valsts policija par narkotisko vielu tirgošanu aizturējusi kādu vīrieti, informēja Valsts policijā.

Policija informē, ka jūnija vidū Rīgas Teikas iecirkņa policisti saņēma informāciju par personu, kura, iespējams, nodarbojas ar narkotisko vielu tirdzniecību. Pārbaudot saņemto informāciju, policisti 18.jūnijā Rīgā, Vaidavas ielā, aizturēja 1988.gadā dzimušu vīrieti, pie kura atrada vairākus vīstokļus ar gaišu pulverveida vielu.

Likumsargi pie vīrieša mantās un dzīvesvietā kopā atrada un atsavināja 1,1 gramu vielas, kas satur heroīnu un karfentanilu, kā arī 3,7 gramus metamfetamīna un elektroniskos svarus.

Pret aizturēto vīrieti, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par līdzīgiem noziegumiem, ir uzsākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu un realizāciju.

Par šādu noziegumu var draudēt sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem. Tiesa vīrietim ir piemērojusi apcietinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu