Piedzēries vīrietis konflikta laikā piekauj savu māti, kura vēlāk nomirst

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Būdams alkohola reibumā, vīrietis piekāvis savu māti, kura vēlāk no gūtajām traumām nomira, pastāstīja Valsts policijā.

11.februārī no rīta Rīgas Kurzemes iecirkņa policisti no mediķiem saņēma izsaukumu uz dzīvokli Rīgā, Lilijas ielā, kur atrodas piekauta sieviete. Policisti nekavējoties ieradās notikuma vietā, kur uzzināja, ka dzīvoklī dzīvojusi māte ar dēlu. Vīrietis jau ilgstoši bija lietojis alkoholiskos dzērienus un arī vakar atradās reibumā. Kādā brīdī abu starpā izcēlās konflikts, kura laikā vīrietis piekāvis sirmgalvi.

Mediķi cietušo kundzi nogādāja slimnīcā, bet policisti aizturēja 1957.gadā dzimušo vīrieti. Neskatoties uz mediķu pūlēm glābt sievietes dzīvību, viņa pēc pāris stundām nomira.

Patlaban pret aizturēto vīrieti, kurš iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā, ir sākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu izdarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Šodien tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu