Agresīva meitene izseko klasesbiedreni un viņai iesit

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, 22.septembrī, Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes autopatruļas darbinieki saņēma informāciju, ka Melnsila ielā kādai nepilngadīgai meitenei nepieciešama policijas palīdzība. Meitenei pāri nodarījusi klasesbiedrene, kura viņu pirms tam izsekoja.

Ierodoties notikuma vietā, sastapta meitene, kura pastāstīja, ka viņas klasesbiedrene pēc mācību stundu beigām sekojusi uz ielas, iesitusi viņai pa seju un ar iespērusi pa cietušās kāju. Agresīvā jauniete nav likusies mierā un paņēmusi cietušās telefonu un to sasitusi, pēc tam aizbēgusi no notikuma vietas.

Policisti nekavējoties izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus, kuri apskatot cietušo, nolēma viņu hospitalizēt.

Par notikušo informēta cietušās māte, kura paskaidroja, ka tik līdz kā atbrīvosies no saviem darba pienākumiem dosies meitu apraudzīt slimnīcā, kā arī vērsīsies ar iesniegumu Valsts policijā, lai uzbrucēja tiktu saukta pie atbildības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu