Ķengaragā kratīšanas laikā tiek atsavināti 430 litri nelegālā alkohola

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona Ķengaraga iecirknī tika saņemta informācija, ka Ķengaragā tiek realizēts nelegālais alkohols. Saistībā ar notikušo Valsts policija sāka kriminālprocesu.

Vakar, 19.janvārī, veiksmīgu operatīvo darbību rezultātā tika noskaidrota iesaistītās personas atrašanās vieta. Policistiem bija zināms, ka nelegālais alkohols, iespējams, tiek uzglabāts vairākās automašīnās. Likumsargi veica kratīšanu sešās automašīnās, no kurām divās atradās vairākas mucas ar spirtotu šķidrumu.

Kratīšanas laikā kopā tika atsavināti 430 litri nelegālā alkohola.

Saistībā ar notikušo likumsargi aizturēja 1961.gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par noziegumiem, kas saistīti ar alkoholisko dzērienu un tabakas nelikumīgu apriti.

Par notikušo sākts kriminālprocess par alkoholisko dzērienu izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu un realizāciju, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā. Par šāda nozieguma izdarīšanu soda ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu