Atpazīts vīrietis, kurš bija cietis ceļu satiksmes negadījumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojs lūdzis palīdzību ceļu satiksmes negadījumā cietuša vīrieša personības noskaidrošanā. Negadījums notika šā gada 18.novembrī pulksten 21.58 Jūrmalā, Talsu šosejas un Zemes ielas krustojumā, kur VW Touareg markas automašīna uzbrauca gājējam, pirms tam nenoskaidrotam vīrietim. Cietušajam tika nodarīti miesas bojājumi, un šobrīd vīrietis atrodas slimnīcā.

Vīrieša pazīmes: aptuvenais vecums 30 gadi, kalsnas miesas būves, ap 175-180 centimetrus garš, tumši, īsi mati. Vīrietim uz labās rokas – starp elkoni un plecu – ir tetovējums «VINZIJS».

Bija ģērbies: pelēkā ar melnu krāsu virsjakā (ar gaišu orderi), tumšās biksēs, baltās sporta kurpēs ar oranžiem elementiem (botas).

Pašlaik policija jau cietušo atpazinusi.

Valsts policija lūdz atsaukties aculieciniekus, kuri redzēja negadījumu, kā arī vīrieša radiniekus, kuri atpazīst fotoattēlā redzamo vīrieti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu