Pārdaugavā aiztur sievieti, kura reibumā dedzina atkritumu konteinerus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Degpunktā

7. decembrī īsi pirms pulksten 2.00 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Pārdaugavā, ievēroja kādu liesmojošu atkritumu konteineru. Likumsargi izsauca Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekus, kuri nekavējoties ieradās notikuma vietā un ugunsgrēku lokalizēja.

Policisti turpināja patrulēšanu, taču dažus kvartālus tālāk ievēroja vēl vienu liesmojošu atkritumu konteineru. Dūmoja arī blakus esošā gaisa kondicioniera iekārta, kas bija piestiprināta pie ēkas. Pie ugunsgrēka piesteidzās kāds iedzīvotājs un ar ūdens spaiņiem liesmas apdzēsa. Tomēr dažas minūtes vēlāk likumsargiem nācās dzēst arī trešo aizdedzināto atkritumu konteineru.

Teritorijas apskates laikā vienā no blakus ielām pamanīta sieviete, kura iepriekš bija ievērota pie kāda no aizdedzinātajiem atkritumu konteineriem. Personai bija ar kvēpiem notraipītas plaukstas. Pārrunu laikā manāmi iereibusī sieviete kategoriski noliedza, ka būtu atkritumu konteinerus aizdedzinājusi, taču rokās cieši turēja šķiltavas.

Sieviete aizturēta un nogādāta Valsts policijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu