Āgenskalnā par automašīnu sānskata spoguļu laušanu aizturēts kāds vīrietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki 25.decembrī, ap plkst.1, patrulējot Āgenskalnā, pamanīja kādu vīrieti, kurš ar elkoni iesita pa «Volkswagen» markas automašīnas sānskata spoguli un to nolauza, zināja RPP.

Likumsargi vīrieti apturēja un devās apskatīt stāvēšanai novietotās automašīnas. Transportlīdzekļu apskates laikā konstatēts, ka «Volkswagen» markas automašīnai sānskata spogulis ir nolauzts, savukārt blakus esošajiem transportlīdzekļiem sānskata spoguļi ir atlocīti. Turpinot apsekošanu, pamanīts vēl viens bojāts transportlīdzeklis, kuram sānskata spogulis bija deformēts, bet tā stikls mētājās turpat uz zemes.

Pie policistiem piesteidzās «Volkswagen» markas transportlīdzekļa īpašniece un otra sabojātā transportlīdzekļa īpašnieka draugs. Vīrietis skaidroja, ka automašīnas īpašnieks šobrīd nav sasniedzams un par notikušo viņu informēs. Savukārt «Volkswagen» automašīnas īpašniece, apskatot radītos bojājumus, nolēma ar iesniegumu vērsties Valsts policijā.

Pārrunu laikā aizturētais sāka sūdzēties par sāpēm vēderā līdz ar to izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki. Mediķi, ierodoties notikuma vietā, nolēma pārkāpēju hospitalizēt plašākiem izmeklējumiem. Drošības apsvērumu dēļ policisti mediķus pavadīja līdz ārstniecības iestādei. Vēlāk aizturētais nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu