Divi jauni vīrieši no krastmalas eglītes nozog rotājumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

2. janvārī īsi pēc pulksten 2.00 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci pamanīja divus jaunus vīriešus, kuri krastmalā no eglītes noņem rotājumus un ar tiem skrien naktskluba «Just» virzienā. Informācija nodota tuvākajai Rīgas pašvaldības policijas ekipāžai.

Ar videocentra darbinieku palīdzību abi pārkāpēji uzmeklēti. Personas, ieraugot policijas tuvošanos, rotājumus nometa zemē un bēga krastmalas virzienā, kur tika aizturēti.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka pārkāpēji ir Krievijas pilsoņi. 24 un 25 gadus vecie vīrieši paskaidroja, ka rotājumus paņēmuši, lai aiznestu tos mājās. Apskatot bēgšanas teritoriju, atrasti izmestie rotājumi. Uz tiem bija redzami nelieli bojājumi.

Pārkāpēji nogādāti Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Vienlaikus par radītajiem zaudējumiem informēta Rīgas dome.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu