Policists ārpus darba laika noķer automašīnas bojātāju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

10. februārī neilgi pirms pulksten 6.00 Rīgas pašvaldības policists, pabeidzot darba pienākumus, formas tērpā devās mājās un pamanīja kādu jaunieti, kurš piestreipuļoja pie kādas stāvēšanai novietotas automašīnas un sāka raustīt pasažieru puses durvju rokturi. Iereibušais puisis, netiekot automašīnā, turpat nokrita uz zemes.

Policists apturēja savu spēkratu un pieskrēja pie jaunieša, kurš, ieraugot likumsargu formas tērpā, piecēlās. Lai jaunietis noturētos kājās, policistam nācās viņu pieturēt aiz rokas. Jautājot, vai izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus, jaunietis paskaidroja, ka viņam nav nepieciešama medicīniskā palīdzība.

Notikuma vietā pamanīts, ka «Isuzu» markas transportlīdzeklim ir izrauts durvju rokturis līdz ar to informēti kolēģi. Drīz vien notikuma vietā ieradās autopatruļas darbinieki, kuriem pārkāpējs tika nodots.

Aizturēšanas laikā jaunietis sāka uzvesties neadekvāti, kas radīja aizdomas par narkotisko vielu reibumu.

Par notikušo informēti Valsts policijas darbinieki, kuriem nodots pārkāpējs turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu