Šķēle: Ziedi sievietēm jāpasniedz ne tikai 8.martā (371)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Tautas partijas dibinātājs Andris Šķēle patlaban ziedus audzē tikai savam sirdspriekam, ne pārdošanai. Viņš intervijā portālam TVNET atklāja, ka 8.martā nedāvina sievietēm ne paša audzētus, ne pirktus ziedus. Politiķis uzskata, ka sievietes ar ziediem jālutina ne tikai konkrētos kalendāra datumos.

Viņš stāstīja, ka 8.marts viņam saistās ar pamatīgu darba dienu, kāda tā bijusi padomju laikos, kad tie bija valsts svētki. “Tas tajā laikā bija lielākais ieņēmumu periods. Tās bija algas dienas, ja tā var teikt,” viņš sacīja.

Patlaban politiķis 8.martu vairs neatzīmējot un, piemēram, biroja vadītāja šajā dienā nesaņems no viņa ziedus. “Varbūt kāds sveiks, bet es neesmu plānojis,” viņš teica.

“Ja nu es sajutīšu, ka kādas biroja darbinieces acīs ir vēlme, ka piemin 8.martu, tad es varbūt arī pieminēšu,” Šķēle pieļāva.

“Es domāju, ka sievietēm vienkārši ziedi nav jādāvina pēc kalendāra datuma.

Man liekas, ka tā ir tāda vienkāršota pieeja,” TP vadītājs teica un skaidroja, ka nevajadzētu būt situācijai, ka sievietes paskatās kalendārā un, secinot, ka ir 8.marts, vēlas saņemt ziedus.

Ziedus audzē tikai savam priekam

Savukārt pats Šķēle patlaban ziedus audzējot vairs vienīgi savam priekam, “cik nu smilšainā zemīte” viņa īpašumā spēj dot. “Ir viena otra peonija. Šogad atkal pavairojām un iestādījām,” vairākkārtējais Latvijas premjers teica, stāstot, ka viņa lielākā autoritāte šajā jautājumā visu laiku bijis Aldonis Vēriņš.

“Ir tādas dažas lietiņas sirdij,” viņš teica un atzina, ka ar biznesu vai selekciju viņš šai jomā vairs nenodarbojas. “Tas tā sirdspriekam. Kaut kas izaug, kaut kas neizaug,” Šķēle dalījās savos dārzkopja panākumos.

Pagājušajā gadā Šķēle mēģinājis pārpotēt ievu, bet ievai sarkanās lapas neesot pieaugušas. “Savukārt pīlādži pieauga,” viņš stāstīja, ka Latvijā ir vairākas ievērojamas pīlādžu kolekcijas.

Komentāri (371)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu