Vīrietis no upē iekritušas mašīnas izglābj sievieti un bērnu (228)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kāds Saldus novada Šķēdes iedzīvotājs no automašīnas, kas nobraukusi no ceļa un iegāzusies upē, izglābis deviņus gadus vecu bērnu un 29 gadus vecu sievieti, TVNET informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvis Ansis Aniņš.

VUGD 13.maijā plkst.08:58 tika saņemta informācija, ka Šķēdē ceļu satiksmes negadījumā vieglā automašīna ir nobraukusi no ceļa, iebraukusi upē un apgāzusies uz jumta.

Pirms VUGD ierašanās negadījumu bija pamanījuši tuvumā esošie vietējie iedzīvotāji - Modris Staņislavskis ar savu māti.

Modris nekavējoties metās upē. Automašīnā jau bija ieplūdis ūdens, atverot durvis, vīrietis no automašīnas izvilka 1981.gadā dzimušu sievieti, kura bija bezsamaņā. Pakratot un sapurinot, sieviete nāca pie samaņas un sāka kliegt, ka mašīnā vēl esot bērns. Modris metās upē vēlreiz, atvērt durvis no autovadītāja puses nebija iespējams, tādēļ viņš mēģināja to izdarīt no automašīnas otras puses, kas arī izdevās. No automašīnas aizmugures Modris izvilka deviņus gadus vecu zēnu.

Abi negadījumā cietušie tika nodoti neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai.

Komentāri (228)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu