Par rupjībām interneta vidē aizturēts vīrietis (151)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Notepad.lv

Valsts policijas (VP) Ekonomikas policijas pārvaldes (EPP) darbinieki saistībā ar neatļautām darbībām interneta vidē, veicot patvaļīgas izmaiņas vairākos interneta resursos, tostarp dzīvnieku patversmes "Mežavairogi" interneta vietnē, otrdien, 28.septembrī, aizturējuši 1980.gadā dzimušu vīrieti vārdā Andris.

Kā liecina policijas darbinieku rīcībā esošā informācija, minētā persona savās darbībās izmanto segvārdus "MB", "AndronMC", "macbetons", "McB". Andrim ir raksturīga nesakarīga un rupja rakstura paziņojumu sūtīšana, pavēstīja VP preses pārstāve Linda Neimane-Zobena.

Patlaban EPP tiek veikta izmeklēšana arī saistībā ar citiem interneta vides resursiem, kuros minētā persona, iespējams, ir veikusi neatļautas izmaiņas.

Policijas pārstāve norādīja, ka lietā turpinās izmeklēšana, minētā persona ir atzīta par aizdomās turēto un tiek lemts jautājums par psihiatriskās ekspertīzes noteikšanu.

VP lūdz atsaukties arī citas cietušās personas, zvanot uz tālruni 02, 112 vai vēršoties tuvākajā policijas iestādē.

Komentāri (151)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu