Aicina ziedot Portugālē mirušā puiša pārvešanai mājup (1145)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēkšņu sirdsdarbības problēmu dēļ 22 gadus vecais dobelnieks Edgars Rieksts neesot spējis izturēt lidojumu no ASV uz Latviju. Pēc lidmašīnas ārkārtas nolaišanās Azoru salās Portugālē par jaunieša dzīvību cīnījušies vietējie mediķi, taču Edgara sirds pārstājusi pukstēt.

LNT raidījums "Degpunktā" piektdien aicināja līdzcilvēkus atbalstīt pāragri no dzīves aizgājušā Edgara Rieksta ģimeni, lai kopīgā labdarības akcijā izdotos savākt šai ģimenei nepieciešamos  5000 latus jaunieša mirstīgo atlieku pārvešanai uz Latviju.

"Degpunktā" informēja, ka Edgara ģimenei neesot vajadzīgo finanšu līdzekļu pārvešanas organizēšanai, tādēļ šobrīd sadarbībā ar labdarības organizāciju „ziedot.lv” un Edgara tuvākajiem draugiem ir atklāts ziedojumu tālrunis.

Zvanot uz labdarības tālruņa numuru 90006385, ikviens var palīdzēt un ziedot vienu latu, lai Edgaru varētu guldīt zemes klēpī Latvijā. Plašāku informāciju raidījums solīja sniegt nākošnedēļ.

Komentāri (1145)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu