Einara Repšes jaunā partija tiks dibināta 15.decembrī (55)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Einars Repše jauno partiju dibinās 15.decembrī, viņš pavēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā «Rīta Panorāma».

Repše paskaidroja, ka viņa organizētā biedrība «Latvijas Attīstībai» pati nepārtaps partijā, bet tiks veidota jauna partija. «Turpināsim saglabāt gan biedrību, gan partiju, strādāsim paralēli visās frontēs, lai veicinātu Latvijas attīstību,» sacīja Repše.

Tos, kas grib iesaistīties, Repše aicināja līdz šim datumam vēl pieteikties.

Nosaukumu saglabās

Atbildot uz jautājumu, kā sauks jauno partiju, Repše sacīja, ka nosaukums atspoguļos partijas būtību – par Latvijas attīstību, konkurētspējas veicināšanu. «Šis faktiski nav nevienas patlaban esošas partijas galvenais mērķis un uzdevums, un mēs arvien redzam, ka tiek pieņemti neprognozējami grozījumi,» LTV uzsvēra Repše.

Visticamāk, arī partijas nosaukums būs «Latvijas attīstībai».

Viņš norādīja, ka pašlaik ļoti aktuāli ir popularizēt, ka par Latvijas attīstību atbildīgi ir visi kopā.

Uzņēmēji nekandidēs vēlēšanās

Repše teica, ka uzņēmēji, visticamāk, nekandidēs vēlēšanās, viņiem jāstrādā pie jaunu darbavietu radīšanas, pie jaunu produktu radīšanas. Viņš uzsvēra, ka viņam esot izdevies piesaistīt jaunus cilvēkus, kā arī pieredzējušus politiķus, uzsverot, ka nedrīkst sabiedrību šķelt, tā jāvieno.

Politiķis LTV augstu novērtēja Vladimiru Reskāji, kurš izstājies no «Saskaņas centra» un pašlaik aktīvi darbojas Repšes biedrībā. «Gaišs, jauns cilvēks ar patiesi labām idejām un plašu redzesloku, tā ka man būtu gods strādāt ar Vladimiru vienā komandā,» sacīja Repše.

Komentāri (55)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu