Aizdegusies sešstāvu dzīvojamā ēka Tērbatas ielā Rīgā (22)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @Zvagulis

Šorīt plkst.9.35 Rīgā aizdegusies sešstāvu ēka Tērbatas ielā 41/43, - informēja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā. No degošās ēkas piektā stāva evakuēti vairāki iedzīvotāji, taču neviens no viņiem nav cietis.

Pēc pašreizējās informācijas, ugunsgrēks izcēlies ēkas bēniņos. Ēkas sestajā stāvā tika veikts remonts, līdz ar to, iespējams, ugunsgrēks sācies tieši tur.

VUGD preses pārstāve Inga Vetere informē, ka liesmas izplatījušās 500 kvadrātmetru platībā un notikuma vietā strādā 12 ugunsdzēsēju automašīnas. Ugunsgrēka laikā liesmas no degošās sešstāvu ēkas Tērbatas ielā 41/43 pārmetušās arī uz blakus esošo piecstāvu māju, tomēr ugunsdzēsējiem plkst.13.34 izdevies abus ugunsgrēkus lokalizēt.

«Uguns pārmetās arī uz blakus esošo piecstāvu ēku Ģetrūdes ielā 22, kur dega dzīvoklis 5.stāvā 15 kvadrātmetru platībā, kā arī bēniņu pārsegums 185 kvadrātmetru platībā. Abus ugunsgrēkus izdevās lokalizēt. Kopumā no ēkām evakuēti desmit cilvēki,» sacīja Vetere.

Aculiecinieki stāstīja, ka apkārtējas ielas ir stipri piedūmotas.

Mainīts trolejbusa maršruts

«Rīgas satiksmes» informācijas dienestā pavēstīja, ka ugunsgrēka dēļ uz laiku bija mainīts 1.trolejbusa maršruts, taču tagad tas kursē kā ierasts.

Foto: @ValdursHawk
Foto: @Zvagulis

Valsts policijas aicina satiksmes dalībniekus izvēlēties citu braukšanas maršrutu, lai apbrauktu negadījuma vietu.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu