«KPV» veidos «Saeimas ēnu komisijas», lai palīdzētu Kaimiņam darbā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šodien dibinātajā partijā «KPV» strādās «Saeimas ēnu komisijas», lai palīdzētu darbā Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam kā «septītajai frakcijai» un ietekmētu lēmumu pieņemšanu, šādi plāni izskanēja politiskā spēka sanāksmē.

Plānots, ka praksē tas izpaudīsies, partijas biedriem apmeklējot Saeimas komisiju sēdes un pēc tam strādājot ar iegūto informāciju. Kāda partijas biedre kopsapulcē norādīja, ka tagad Kaimiņš «vairs nav viens».

Kad kopsapulcē uzstājās valdes locekļu amata kandidāti, izskanēja dažādi priekšlikumi, tostarp idejas par cietumsodu nodokļu nemaksātājiem, atbalstu laukiem un ģimenes vērtībām. Kāds sirmāks vīrietis norādīja, ka PSRS laikā Komunistiskā partija viņu vairāku gadu garumā nepārliecināja tajā iestāties, bet Kaimiņš mēneša laikā pārliecinājis par pievienošanos viņa politiskajam spēkam.

Deputāts izteica biedriem aicinājumu neiepirkties lielveikalā «Maxima». Politiķis jau agrāk ir paudis atbalstu minētā lielveikala boikotam saistībā ar Zolitūdes traģēdiju lielveikalā «Maxima», kurā bojā aizgāja 54 cilvēki.

Kā ziņots, partija noslēgs jaunu sociālo līgumu starp nodokļu maksātājiem un valsti, šodien partijas dibināšanas kopsapulcē par politiskā spēka mērķi izteicās partijas veidošanas iniciators Kaimiņš.

Jaunais līgums paredzēs, ka nodokļu maksātājiem ir tiesības, savukārt ierēdņiem un amatpersonām ir pienākumi - pagriežot otrādi pašreizējo situāciju, pauda politiķis. Viņš skaidroja, ka ir centies mazināt milzīgo plaisu starp nodokļu maksātājiem un varas pārstāvjiem.

Par «KPV» valdes priekšsēdētāju ievēlēts pats deputāts Kaimiņš un partijas valdē lielākoties ievēlēti viņa atbalstītie kandidāti. Balsojums bija atklāts, tāpēc partijas biedri redzēja, par ko balso Kaimiņš, un vairākums pievienojās šai izvēlei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu