Šogad renovētajā Rīgas bērnudārzā «Ābelīte» applūdušas pagrabtelpas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Renovētajā bērnudārzā «Ābelīte» stiprā lietus dēļ applūdušas pagrabtelpas.

Pagrabstāva telpās esot izbūvēts virtuves bloks ar atbilstošām ēdināšanas iekārtām un ierīkota jauna fizisko aktivitāšu zāle.

Kā ziņots, renovētajās telpās Katrīnas ielā 5a ir izveidotas četras grupas un kopumā pirmsskolas izglītības iestādē (PII) ir vieta 92 bērniem. Pirmajā stāvā ir atjaunotas telpas divām grupiņām, medmāsu kabineti, kā arī telpas personālam. Otrajā stāvā arī ir atjaunotas telpas divām grupiņām, kabinets metodiķei un logopēdam.

Jaunais bērnudārzs ir ierīkots 983,2 kvadrātmetrus lielā ēkā. Apkārt bērnudārzam ir 4216 kvadrātmetru teritorija, kas ir labiekārtota ar jaunām rotaļu iekārtām.

Pērn tika veikti ēkas Katrīnas ielā 5a renovācijas darbi PII «Ābelīte» izvietošanai. Darbus pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma veica pilnsabiedrība «Re Re meistari būve». Darbu kopējās izmaksas ir 590 000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu