Par € 27 miljoniem eiro veikti remontdarbi 70 Rīgas skolās un 70 bērnudārzos

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Šovasar par 27 miljoniem eiro veikti remontdarbi 70 Rīgas skolās un 70 bērnudārzos, preses konferencē informēja Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (GKR).

Viņš norādīja, ka Rīgā ir 115 skolas un 150 bērnudārzi, un šobrīd remontdarbi tajās ir noslēgušies un nekādā veidā netraucēs skolām rīt sākt darbu. Vislielākie remontdarbi veikti Rīgas Austrumu vidusskolā, kura šovasar ir pilnībā renovēta. Tāpat plaši remontdarbi veikti Rīgas 84.vidusskolā, Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā, Natālijas Draudziņas ģimnāzijā un Juglas vidusskolā.

Rīgas domes Īpašumu departamenta direktors Oļegs Burovs piebilda, ka pagājušā gadā Rīgā tika veikti remontdarbi 69 skolās un 69 bērnudārzos.

Tāpat Burovs uzsvēra, ka šogad daudz līdzekļu ir paredzēti energoefektivitātes pasākumiem. Turpinot projektu «Māksla pilsētā», ir atjaunotas 20 skolu fasādes, viņš atzīmēja.

Visi plānotie izglītības iestāžu fasāžu labiekārtošanas darbi vēl nav pabeigti laikapstākļu dēļ. Šobrīd darbi turpinās, bet tikai logiem, kuri iziet uz gaiteņiem, bet mācību telpu logiem viss ir sakārtots, skaidroja departamenta direktors.

Šogad veikti arī izglītības iestāžu teritoriju labiekārtošanas darbi. Burovs norādīja, ka vislielākais objekts ir Rīgas 84.vidusskola, kurai ir piesaistīta teritorija 5,4 hektāru apjomā un lielākā teritorijas daļa ir sporta komplekss, ko atklās 24.septembrī. Tāpat šajā skolā oktobra beigās plānots atklāt hokeja laukumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu