Svētdienas naktī Ķekavas novadā aizdegusies dzīvojamā māja; cietis viens cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Ugunsgrēkā Ķekavas novada Daugmales pagastā svētdien cietis 60 gadus vecs vīrietis, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu ugunsdzēsēji saņēmuši naktī plkst.1.26. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu dzīvojamā māja, tai blakus esošā nojume un divas vieglās automašīnas.

Ugunsgrēkā cieta apmēram 60 gadus vecs vīrietis, kurš bija guvis apdegumus un tika nodots mediķiem.

Kopējā ugunsgrēka degšanas platība bija 220 kvadrātmetri un plkst.7.28 tas tika likvidēts.

Aizvadītajās brīvdienās kopumā VUGD saņēma 98 izsaukumus - 48 uz ugunsgrēku dzēšanu un 41 uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, skaidas, sadzīves mantas, veļas žāvētājs, riepas un plaukts, apkures katls, četras vieglās automašīnas, elektrosildītājs un kompresors, sodrēji desmit ēku dūmvados, ēkas siltinājums, divas dārza mājas, kempings, šķūnis, saimniecības ēka, četras pirtis, dzīvokļa sienas, sešas dzīvojamās mājas un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu