LTV mājaslapu par € 20 000 programmēs un uzturēs SIA «Codeart»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

Latvijas Televīzijas (LTV) izsludinātajā iepirkumu konkursā par LTV mājaslapas programmēšanas, uzturēšanas un dizaina pakalpojumiem ir uzvarējusi programmēšanas kompānija SIA «Codeart», liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kopējā summa, par kādu LTV slēgs iepirkuma līgumu SIA «Codeart», ir 20 000 eiro.

«Codeart» bija vienīgā kompānija, kas iesniedza savu piedāvājumu iepirkumā. Iepirkumu komisija vienbalsīgi SIA «Codeart» atzina par uzvarētāju un piešķīra kompānijai iepirkuma līguma slēgšanas tiesības, jo tās piedāvājums atbilda iepirkuma nolikuma, tajā skaitā tehniskās specifikācijas prasībām un tam bija zemākā kopējā cena.

LTV komunikācijas direktore Dace Jansone aģentūrai LETA teica, ka noslēgtā līguma ietvaros, SIA «Codeart» nodrošinās portālu «lsm.lv», «ltv.lsm.lv», «replay.lsm.lv» un «ltv.lv» programmēšanas, uzturēšanas un dizaina pakalpojumus, atbilstoši LTV nepieciešamībai. Arī iepriekš LTV mājaslapas uzturēja un programmēja SIA «Codeart», taču beidzās iepriekš noslēgtā līguma darbības termiņš, tādēļ LTV organizēja jaunu iepirkumu.

LTV ir valsts SIA. Darbības nodrošināšanai LTV no valsts budžeta saņem ap 60%, savukārt pārējā summa tai jānopelna ar tiešo darbību un reklāmas ieņēmumiem. LTV ir sabiedriska raidorganizācija, kuras darbību uzrauga Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome.

«Codeart» ir reģistrēts 2010.gadā. Kompānijas pamatkapitāls ir 2828 eiro. Kompānijas apgrozījums 2015.gadā bija 49 938 eiro, bet zaudējumi - 4760 eiro. Uzņēmums pieder Denisam Kozlovam (50,99%) un Madaram Upītim (49%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu