Pakalpojuma dārdzības dēļ «Bezvests.lv» atteikusies no «Lattelecom» uzturēta ziedojumu tālruņa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Organizācija «Bezvests.lv» atteikusies no maksas telefona 90000 65 65, kurš bija domāts ziedojumu vākšanai meklēšanas izdevumiem. Telefona uzturēšana izmaksājusi vairāk, nekā saņemto ziedojumu apmērs, organizācija pauž sociālajā portālā «Facebook».

«Šis telefons pēc mūsu lūguma ir atslēgts un vairs nedarbojas. Iemesls? Pēdējā mēneša laikā uz šo tālruni ieskaitīti 8 eiro (2 zvani), bet šī Lattelecom telefona Nr. uzturēšana izmaksā 40 eiro mēnesī. Retus mēnešus izdevās nosegt šos izdevumus un iziet pa nullēm, bet kāda gan jēga barot Lattelecom par brīvprātīgo naudu?» raksta organizācija.

Visi, kas vēlas materiāli atbalstīt «Bezvests.lv» brīvprātīgos, var to izdarīt bez starpniekiem, ar pārskaitījumu internetbankā vai arī caur Paypal. Brīvprātīgo organizācijai «Bezvests.lv» ir piešķirts sabiedriskā labuma statuss un atbalstot labdarības organizāciju, daļu ziedotās summas var atgūt atpakaļ kā pārmaksātos nodokļus, norādot to savā ienākumu deklarācijā.

«Bezvests.lv» bankas rekvizīti:

«BEZVESTS.LV», Biedrība Reg. 40008147693 Skudru iela 4, Dreiliņi, Stopiņu novads, LV-2130, Latvija

Swedbank, Banka kods: HABALV22,

Konta Nr : LV50HABA0551041026819

Citadele Banka, Banka kods: PARXLV22,

Konta Nr : LV56PARX0012752970001

«Par konsultācijām, anketu ievietošanu un meklēšanas pasākumiem mēs nepieprasām nekādu materiālo kompensāciju. Šī palīdzība ir bezmaksas. Piedāvājot visus minētos pakalpojumus, mēs izmantojam savus personīgos līdzekļus, kā arī to cilvēku un organizāciju ziedojumus, kuri atbalsta mūsu centienus,» norāda «Bezvests.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu