«Dakteris Poga» sniegs konsultācijas pie kvalificētiem speciālistiem pediatrijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Rehabilitācijas centrs «Poga» aprīlī atklās jaunu programmu «Dakteris Poga», kas sniegs iespēju saņemt konsultācijas pie augsti kvalificētiem speciālistiem pediatrijā un bērnu neiroloģijā, informēja «Ziedot.lv» pārstāve Ilze Ošāne.

Ošāne pavēstīja, ka programmā bērniem no trūcīgām, daudzbērnu vai audžuģimenēm, kā arī bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, vizītes ir bezmaksas un tiek apmaksātas no ziedojumiem.

Programmā pieņems pediatre un medicīnas zinātņu doktore Liene Smane-Filipova, kā arī bērnu neirologs Mikus Dīriks.

Smane-Filipova centra «Poga» komandai pievienojusies šogad. Pediatre sniedz konsultācijas, diagnosticē slimības un ārstē bērnus no dzimšanas līdz 18 gadu vecumam. Smane-Filipova pērn ieguva medicīnas zinātnes doktores grādu, kā arī regulāri papildina zināšanas starptautiskos semināros un konferencēs. Pediatrei ir pieredze darbā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā.

Savukārt Dīriks ir rehabilitācijas centra «Poga» galvenais ārsts un neirologs. 2014.gadā viņš ieguva bērnu neirologa kvalifikāciju, stažējās «Charite» slimnīcas Neiroloģijas klīnikā, Berlīnē, Vācijā. Regulāri uzstājas ar ziņojumiem Bērnu neirologu biedrības sēdēs un starptautiskās konferencēs.

«Daktera Poga» speciālisti pieņem rehabilitācijas centrā «Poga». Programma tapusi privātpersonu un uzņēmumu ziedojumu dēļ.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu