Daugavpilī mēģina aizdedzināt «Dautkom» uzņēmumu grupas īpašnieces Jeļenas Pankevičas automašīnu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas pagaidām nenoskaidrotas personas Daugavpilī, Stropos mēģinājušas aizdedzināt telekomunikāciju kompānijas «Dautkom» līdzīpašnieces Jeļenas Pankevičas automašīnu.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē, vakar, 2.maijā, plkst.8.30 no rīta policijā tika saņemta informācija, ka kādas personas, izmantojot buru ar degmaisījumu, Stropos mēģinājušas aizdedzināt kādai 1977.gadā dzimušai sievietei piederošu automašīnu.

Nelikumīgās darbības rezultātā ir bojāta automašīnas aizmugurējā riteņa riepa. Cilvēki negadījumā nav cietuši.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185.panta 2.daļas - par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu vai citādā vispārbīstamā veidā vai ja tā izdarīta lielā apmērā, vai ja tās rezultātā vainīgā neuzmanības dēļ iestājusies cilvēka nāve vai izraisītas citas smagas sekas.

Par šādu noziegumu vainīgajām personām paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Plašākus komentārus saistībā ar notikušo policijā pagaidām nesniedz.

Pēc "Firmas.lv" informācijas Pankevičai pieder 87.94% kaptāldaļu SIA "DauTKom T" (televīzija)" 68.4% kapitāldaļu SIA "DAUTKOM TV" (kabeļtelevīzija) un 97.51% kapitāldaļu SIA "DauTKom Plus" (izdevniecības, apgādi).

Aģentūras LETA ziņās Pankeviča figurē arī priekšvēlēšanu laikā Ģenerālprokuratūras sāktajā kriminālprocesā par 200 000 latu kukuļa došanu Daugavpils domes deputātam.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu