VM konkursā meklēs jaunu Piejūras slimnīcas valdes locekli

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Veselības ministrija (VM) meklēs VSIA «Piejūras slimnīca» valdes locekli, liecina publikācija oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

Amata kandidātam jābūt akadēmiskajai augstākajai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai medicīnā vai jomā, kas nepieciešama, lai profesionāli pildītu valdes locekļa pienākumus konkrētajā amatā, kā arī vismaz trīs gadu pieredze vadošā amatā.

Vienlaikus valdes locekļa amata kandidātam jābūt praktiskai darba pieredzei tādu jautājumu risināšanā, kas attiecas uz kapitālsabiedrības attīstību, darbības stratēģijas īstenošanu, administratīvo un pārmaiņu vadību, izpratnei par publiskas personas kapitālsabiedrību pārvaldību un darbību, kā arī labai korporatīvās pārvaldības principu pārzināšanai un izpratnei par Piejūras slimnīcas darbības stratēģijas realizēšanu, tostarp attīstības un stratēģisko plānošanu.

Lai piedalītos konkursā, līdz 17.jūnijam pieteikums jāiesniedz VM Personāla un dokumentu pārvaldības departamentā vai jānosūta uz oficiālo elektroniskā pasta adresi.

Kā norādīja VM pārstāve Agnese Zarāne, jauns valdes loceklis tiek meklēts, jo iepriekšējais valdes loceklis Imants Strolis uzrakstījis atlūgumu. Viņa pienākumus patlaban pilda Evija Siliņa, kurai arī ir tiesības pieteikties amata konkursā. Patlaban valdē darbojas Siliņa un valdes priekšsēdētājs Aigars Puks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu